Advertisement

Μορφου Για Εμβολιο : Mhtropoliths Morfoy Gia Embolio Egw Metallagmeno Proion Ths Neas Ta3hs Pragmatwn Den 8a Ginw / Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Μορφου Για Εμβολιο : Mhtropoliths Morfoy Gia Embolio Egw Metallagmeno Proion Ths Neas Ta3hs Pragmatwn Den 8a Ginw / Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.. Όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει. Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Σύμφωνα με τις ανανεωμένες συστάσεις, κάθε άτομο με ιστορικό αναφυλαξίας άμεσης έναρξης σε ένα εμβόλιο, φάρμακο ή τροφή. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει:

Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. Νέο παραλήρημα του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτου. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο:

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διέψευσε ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, με μία οργισμένη ανακοίνωση. Παϊσίου για το εμβολιο που θα γίνεται μαζί με το σφραγισμα! ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως μόρφου, ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, διαψεύδει κατηγορηματικά. Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτο σχετικά με τον εμβολιασμό. Έπειτα, αυτή η γενετική πληροφορία (mrna) εισάγεται με το εμβόλιο στα κύτταρα του ανθρώπου, αναγκάζοντάς τα να παράξουν την ίδια ακίδα του κορωνοϊού της νυχτερίδας!

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως μόρφου, ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, διαψεύδει κατηγορηματικά.

Η προφητεία για τη μακεδονία. Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο μητροπολίτης μόρφου. Τι θα κανω με το εμβολιο ακολουθήστε την athens voice στο google news κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Τι θα κανω με το εμβολιο video of μορφου: Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Έπειτα, αυτή η γενετική πληροφορία (mrna) εισάγεται με το εμβόλιο στα κύτταρα του ανθρώπου, αναγκάζοντάς τα να παράξουν την ίδια ακίδα του κορωνοϊού της νυχτερίδας! Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες. Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ! Ελληνικής και τουρκικής καταγωγής οι επικεφαλής των. Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! Το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ! ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει. Τι θα κανω με το.

Jkddk Aweynfzm
Jkddk Aweynfzm from pbs.twimg.com
Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Σημείωσε ακόμη ότι « ο άγιος παΐσιος το είδε, με το φως του αγίου πνεύματος, σε βάθος χρόνου. ''εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'' για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Η ελευθερη φωνη για καθε ελληνα πολιτη, ενστολο και μη! Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει: Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως μόρφου, ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, διαψεύδει κατηγορηματικά.

Το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

Απίθανο κήρυγμα του μητροπολίτη μόρφου: Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ! Πυρ και μανία για «diablo», εμβόλια, ομοφυλοφιλία Τι είπε ο άγιος παίσιος για το μακεδονικό/σκοπιανό ζήτημα και την ονομασία:παΐσιος για μακεδονικό ζήτημα: « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για να μην γίνει σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες. (στο στάδιο αυτό επικεντρώνονται όλες οι αντιρρήσεις) 3. Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1. Κωνσταντίνος παπαθεοδώρου κυριοι εμβολιασμενοι (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με νανοσωματιδια, πιστ. Τι θα κανω με το. Χωρισ λογοκρισια, χωρισ κομματικεσ αποχρωσεισ! Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες.

Τι θα κανω με το εμβολιο video of μορφου: Τι είπε ο άγιος παίσιος για το μακεδονικό/σκοπιανό ζήτημα και την ονομασία:παΐσιος για μακεδονικό ζήτημα: Ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για να μην γίνει σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

O Mhtropoliths Morfoy Ekneyristhke Me Tis Fhmes Oti Emboliasthke
O Mhtropoliths Morfoy Ekneyristhke Me Tis Fhmes Oti Emboliasthke from newmedia.thebest.gr
Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Τι θα κανω με το εμβολιο ακολουθήστε την athens voice στο google news κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του… Ελληνικής και τουρκικής καταγωγής οι επικεφαλής των.

Ετοιμαστειτε για τον απολυτο τρομο !!

Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Τι θα κανω με το εμβολιο video of μορφου: Ετοιμαστειτε για τον απολυτο τρομο !! Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του μητροπολίτη μόρφου νεόφυτο σχετικά με τον εμβολιασμό. Όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει. Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Έπειτα, αυτή η γενετική πληροφορία (mrna) εισάγεται με το εμβόλιο στα κύτταρα του ανθρώπου, αναγκάζοντάς τα να παράξουν την ίδια ακίδα του κορωνοϊού της νυχτερίδας! Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο μητροπολίτης μόρφου. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Στα δεδομένα για την ασφάλεια των πρώτων 13,7 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων που έγιναν στις ηπα, αναφέρθηκαν παρενέργειες σε 7.000 άτομα, 79% των οποίων ήταν γυναίκες, με το 61% των εμβολίων να χορηγείται σε γυναίκες. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Κωνσταντίνος παπαθεοδώρου κυριοι εμβολιασμενοι (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με νανοσωματιδια, πιστ.

Τι θα κανω με το εμβολιο ακολουθήστε την athens voice στο google news κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις μορφου. Η προφητεία για τη μακεδονία.

Post a Comment

0 Comments